Koseško Okno – pričetek prodaje in podpisovanja pogodb

Po letih čakanja je bilo za gradnjo in prodajo projekta Koseško Okno končno pridobljeno tako gradbeno dovoljenje kot tudi sprejeti splošni pogoji prodaje, tako da je prodaja stanovanj in poslovnih prostorov že v polnem zagonu.

Za namen prodaje je bila pripravljena tudi spletna stran projekta www.koseskookno.si, kjer si lahko ogledate vse informacije o projektu, od komercialnega opisa, vseh informativnih renderjev, kot tudi tlorisov in cen. Na spletni strani pa so vam na voljo tudi splošni pogoji prodaje.

 

ZASNOVA PROJEKTA

Tlorisno kompozicijo objekta tvorijo tri lamele, orientirane približno v smeri terasastih blokov z vertikalnim gabaritom dve kleti, pritličje, dve nadstropji in terasna etaža (2K+P+2N+T). Na zahodni strani je stanovanjska lamela A z manjšim lokalom v pritličju ob Podutiški cesti. Srednjo lamelo B in vzhodno lamelo C med seboj povezuje dvovišinsko pritličje trgovine Mercator, v zgornjih etažah pa so stanovanja. Skupaj je v objektu 94 stanovanj, 29 v lameli A, 31 v lameli B in 34 v lameli C.

Lamela A se deli na dva dela z ločenima vhodoma in z dostopom iz pešpoti ob zahodni strani. Lamela B ima en vhod v stanovanjski del iz zahodne, dvoriščne strani, kjer je v pritličju tudi lokal. Na jugo zahodni strani lamele je klančina v ločeno garažo trgovine. Lamela C ima vhod v stanovanjski del na vzhodni strani iz Ulice bratov Učakar, dostopen po stopnicah in tudi po klančini. Med stanovanjskim delom lamel B in C je zelena streha nad trgovino, del strehe predstavlja terase stanovanj.

 

 

TRGOVINA MERCATOR

Glavni vhod v trgovino Mercator je iz zunanjega parkirišča ob Podutiški cesti. Dostop za kupce je tudi iz prve kletne etaže, kjer so parkirna mesta za trgovino in dostop v trgovino po tekočih stopnicah in z dvigalom. V pritličju osrednji trgovski del, namenjen trgovini, na severni in vzhodni strani zaključujejo skladišča in pomožni prostori. Pri glavnem vhodu v trgovino je manjši gostinski lokal. Prostor dostave za trgovino, ki je pokrit z večjim ozelenjenim nadstreškom, je na vzhodni strani ob lameli C. Na severni strani na nivoju prve kleti je ločena dostava za ribe.

 

STANOVANJA

Stanovanja so funkcionalno zasnovana. Svetla višina v stanovanjih je predvidoma 265 cm, na terasni etaži predvidoma 280 cm, v prostorih s spuščenim stropom je višina predvidoma 250 cm.

Vhodna vrata v stanovanje so požarno odporna protivlomna, opremljena z varnostno ključavnico in kukalom, notranja vrata so bele barve, vsa višine cca 210 cm.

V kopalnicah in WC so v opremo vključeni konzolna WC školjka s podometnim izplakovalnikom, ponekod konzolni bide, umivalnik, kad ali/in tuš kadica. Bideji, umivalniki, kadi in tuši imajo enoročno nadometno mešalno baterijo in odtočno garnituro. V garsonjerah je vgrajena tuš kabina.

Vsako stanovanje ima vsaj en atrij, ložo ali teraso. Atriji so ograjeni s kovinsko ograjo višine cca 180 cm. Ograja na ložah je lahke kovinske izvedbe. Ograja na terasah lamele A je polna, zidana, na lamelah B in C pa lahke kovinske izvedbe. Na eni stranici lože v lameli B in C je na vrhu predvidena lokacija zunanje enote klime, ki je delno zastrta s fiksnim fasadnim panelom.

Na terasah na zeleni strehi trgovine in v atrijih je na delu ob fasadi med dvema stanovanjema ločitvena pregradna stena višine cca 210 cm in dolžine 200 cm.

Tlak na zunanjih površinah je iz protizdrsnih granitogres plošč. Del teras na terasni etaži je pokrit z nadstreškom kovinsko-steklene izvedbe. Lože, orientirane na Podutiško cesto, so zaradi hrupa zastekljene z možnostjo delnega odpiranja zasteklitve.

Skrajni rok za primopredaje je 31.10.2023.

 

Za vse informacije o samem projektu smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki +386 30 324 343 ali elektronskem naslovu metka@stoja-trade.si

 

Na povezavi si lahko ogledate spletno stran projekta: www.koseskookno.si

Nazaj na seznam